carne de curcan


Supa din carne de curcan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Intr-o oala mare se pun aproximativ 4 litri de apa, carnea de pasare si o lingurita de sare. Puneti oala pe foc si

detalii rețetă—

Marinata pentru carne de curcan, rata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

1. Carnea se taie in forma dorita(pt. frigarui sau bucati intregi) 2. Laptele batut se amesteca cu

detalii rețetă—

Delicatesa de Curcan ca pe Crisuri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Carnea o taiem fasii subtiri. Ceapa se taie marunt si o punem la calit in 50 ml ulei. Cand ceapa e calita adaugam

detalii rețetă—

Cordon Bleu

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pentru Cordon Bleu se ia carne de vitel, dar se poate folosi si de pui si de curcan (piept). Pieptul de pui se

detalii rețetă—

Rulada de curcan cu ciuperci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:10m 

Ciupercile si ceapa se toaca si se calesc in citeva linguri de ulei. Se condimenteaza cu sare si piper. Carnea de

detalii rețetă—