Gasca umpluta cu castane este o mancare de carne de pasare delicioasa ce este perfecta pentru sarbatori. Se
detalii rețetă—Pentru gasca fripta la cuptor se curata gasca, se spala in mai multe ape. Se scurge bine, se sareaza si se lasa
detalii rețetă—Pentru gasca pe varza se pregateste gasca ca pentru fript. Se taie marunt o varza murata frumoasa, se fierbe in apa
detalii rețetă—Gasca umpluta cu ficat si ciuperci se pregateste la fel ca si curcanul umplut. Veti avea nevoie de o gasca, paina,
detalii rețetă—Pentru gasca cu castraveti si ceapa se taie dintr-o gasca bucatile potrivite pentru mancare si se asaza in cratita
detalii rețetă—Pentru ostropelul de rata cu ceapa si usturoi se curata rata, se taie bucati, se sareaza si se inabusa intr-o
detalii rețetă—Se cresteaza carnea in forma de romburi, apoi se sareaza si se pipereaza. Se prajesc in unt, pe ambele parti, apoi
detalii rețetă—Se sareaza si se pipereaza pulpele. Separat,s e toaca marunt ceapa, merele se taie cubulete, telina si morcovii se
detalii rețetă—Se spala gasca, apoi se sterge si i se taie varfurile aripilor. Se sareaza, se pipereaza, apoi se taie in cubulete
detalii rețetă—Bucatile de gasca (pipota, pulpele ai spatele) se rumenesc in ulei si se toarna deasupra apa cat sa le acopere. Se
detalii rețetă—Se pun castanele la copt in cuptor, apoi se curata, dupa care se amesteca impreuna cu carnea de porc tocata. Gasca
detalii rețetă—Carnea de gasca este foarte sanatoasa. Pentru a prepara gasca in aspic avem nevoie de carne, zarzavat si gelatina.
detalii rețetă—