Un preparat devenit traditional in familia noastra!
detalii rețetă—Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
detalii rețetă—O combinatie reusita intre carnea de miel si ghimbir
detalii rețetă—Nelipsit de pe masa de Paste este drobul de miel.
detalii rețetă—Un aperitiv special pentru masa de Paste!
detalii rețetă—O reteta perfecta pentru masa de Paste!
detalii rețetă—Nu poate sa lipseasca de pe masa de Paste o friptura buna, frageda si aromata. Pentru ca asa a fost aceasta pulpa
detalii rețetă—O reteta traditionala pentru zilele pascale
detalii rețetă—Eu am pofta de drob in orice perioada a anului, nu doar de Paste. Pentru ca am gasit organe de oaie, congelate, dar
detalii rețetă—100% natural, 100% sanatos, pastrama de casa, cu ingrediente naturale de la Kamis. Ideala pentru masa de
detalii rețetă—Reteta de Pulpe de miel in stil oriental este minunata de Pasti sau pentru orice alta ocazie cand vrem sa gatim
detalii rețetă—Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel,
detalii rețetă—