carne de mistret


Carnati vanatoresti

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

• tocati cuburi mici slanina• carnea de mistret o tocati cu ajutorul masinii de tocat atasata la robotul

detalii rețetă—

Sarmale din carne de mistret

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Carnea se toaca impreuna cu jumatate din ceapa calita. Se adauga orezul, piperul pisat si putina sare. Se

detalii rețetă—

Mancarea vanatoreasca de mistret

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Carnea de mistret se impaneaza cu bucatele de slanina de 5-6 cm lungime si 2 cm grosime, se pipereaza si se sareaza

detalii rețetă—

Mancare de mistret cu sos de rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Carnea de mistret se lasa doua zile la marinat. Apoi se taie felii si se pune la prajit. Cand carnea incepe sa se

detalii rețetă—

Friptura de mistret cu sos vanatoresc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Carnea de mistret marinata se fasoneaza in bucati de forma cilindrica. Se impaneaza cu slanina si usturoi si se

detalii rețetă—

Carnati afumati din carne de mistret

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Carnea taiata in bucati, se sareaza, si se tine la rece o zi. Se trece apoi prin masina de tocat si se framanta

detalii rețetă—

Chiftelute din carne de mistret

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se pun la tocat carnea, painea inmuiata si ceapa calita. Peste amesteca se adauga oul, piperul, verdeata tocata,

detalii rețetă—

Carne de mistret cu castraveti murati

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Carnea se taie bucati si se prajeste in untura incinsa, pana se rumeneste usor, apoi se scoate si se pune in alt

detalii rețetă—

Budinca din carne de mistret

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Carnea se pune la fiert. Apoi se toaca impreuna cu o ceapa calita si cu paine muiata in apa. Se adauga in tocatura

detalii rețetă—

Cotlete de mistret

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Carnea de mistret se marineaza in vin alb amestecat cu otet, ulei, felii de morcov, ceapa tocata, cu cimbru, sare

detalii rețetă—

Ragout din carne de mistret

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Carnea marinata se pune in apa rece, se spala bine si se opareste un sfert de ora cu apa clocotita. Se scoate din

detalii rețetă—

Cotlete de mistret cu sos

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Carnea de mistret se tine in solutie pentru marin a re cel putin trei zile. Cind se prepara, carnea se sterge, se

detalii rețetă—