• tocati cuburi mici slanina• carnea de mistret o tocati cu ajutorul masinii de tocat atasata la robotul
detalii rețetă—Carnea se toaca impreuna cu jumatate din ceapa calita. Se adauga orezul, piperul pisat si putina sare. Se
detalii rețetă—Carnea de mistret se impaneaza cu bucatele de slanina de 5-6 cm lungime si 2 cm grosime, se pipereaza si se sareaza
detalii rețetă—Carnea de mistret se lasa doua zile la marinat. Apoi se taie felii si se pune la prajit. Cand carnea incepe sa se
detalii rețetă—Carnea de mistret marinata se fasoneaza in bucati de forma cilindrica. Se impaneaza cu slanina si usturoi si se
detalii rețetă—Carnea taiata in bucati, se sareaza, si se tine la rece o zi. Se trece apoi prin masina de tocat si se framanta
detalii rețetă—Se pun la tocat carnea, painea inmuiata si ceapa calita. Peste amesteca se adauga oul, piperul, verdeata tocata,
detalii rețetă—Carnea se taie bucati si se prajeste in untura incinsa, pana se rumeneste usor, apoi se scoate si se pune in alt
detalii rețetă—Carnea se pune la fiert. Apoi se toaca impreuna cu o ceapa calita si cu paine muiata in apa. Se adauga in tocatura
detalii rețetă—Carnea de mistret se marineaza in vin alb amestecat cu otet, ulei, felii de morcov, ceapa tocata, cu cimbru, sare
detalii rețetă—Carnea marinata se pune in apa rece, se spala bine si se opareste un sfert de ora cu apa clocotita. Se scoate din
detalii rețetă—Carnea de mistret se tine in solutie pentru marin a re cel putin trei zile. Cind se prepara, carnea se sterge, se
detalii rețetă—