carne de pasare


Gaina cu sos de ceapa si ardei grasi

complexitate reteta Redusa 

Pentru gaina cu sos de ceapa si ardei grasi taiati carnea in bucati potrivite si pudrati-le cu faina. Taiati ardeii

detalii rețetă—

Medalion din piept de gaina fiarta

complexitate reteta Redusa 

Pentru medalion din piept de gaina fiarta dati prin masina de tocat pieptul de pasare fiert, apoi combinati-l cu

detalii rețetă—

Ciorba de potroace cu carne de pasare si orez

complexitate reteta Redusa 

Pentru ciorba de potroace cu carne de pasare si orez se toarna intr-o oala zeama de varza amestecata cu apa. Cand

detalii rețetă—

Salata asortata cu carne de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Salata asortata cu carne de pasare este un aperitiv cu carne si legume sanatos si consistent. Carnea se spala, se

detalii rețetă—

Salata de piept de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Salata de piept de pasare este un aperitiv cu carne si legume sanatos si consistent. Pieptul de pasare se fierbe in

detalii rețetă—

Ciuperci cu carne de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru ciuperci cu carne de pasare ciupercile proaspete se curata si se spala. Cozile de ciuperci se toaca marunt.

detalii rețetă—

Rulouri din piept de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Rulourile din piept de pasare se pot servi intregi sau taiate rondele, cu diferite garnituri si salate. Se

detalii rețetă—

Rata la protap

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Rata la protap este o mancare de carne de pasare deosebita si foarte delicioasa. O rata curatata, viscerata o ungem

detalii rețetă—

Pate din carne de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru pateul din carne de pasare se serveste ca si aperitv si pentru acesta veti avea nevoie de carne si maruntaie

detalii rețetă—

Gasca umpluta cu castane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 

Gasca umpluta cu castane este o mancare de carne de pasare delicioasa ce este perfecta pentru sarbatori. Se

detalii rețetă—

Clatite cu carne de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Clatitele cu carne de pasare este o mancare cu carne delicioasa si se pot servi ca si aperitiv. Puiul fiert si dat

detalii rețetă—

Ciorba de pasare

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru a prepara aceasta reteta de ciorba de pasare sunt necesate urmatoarele ingrediente:carne de pasare, ceapa,

detalii rețetă—