Mancarea de rata contine carne de rata, varza, untura si condimente. Se prepara rapid si usor.
detalii rețetă—Tocanita de praz cu morcovi se poate prepara si servi chiar si in zilele de post. Contine legume, condimente,
detalii rețetă—Carnea de pasare se fierbe intreaga. Se curata de spuma si se adauga sare si piper, dupa care se lasa la fiert in
detalii rețetă—Carnea de pasare se spala si se pune la fiert cu apa rece. Se adauga o ceapa tocata marunt, 2-3 catei de usturoi.
detalii rețetă—Se spala puiul, se pune pe un fund de lemn si se bate cu un batator pana cand se sfarama osul. Se spala din nou, se
detalii rețetă—Se curata gaina, se tine pe flacara pentru ca puful de pe ea sa se arda, apoi se freaca usor cu malai. Gaina,
detalii rețetă—Se spala carnea, se pune impreuna cu maruntaiele de gaina curatate si spalate in mai multe ape sa fiarba intr-un
detalii rețetă—In carnea tocata de porc sau de pasare se rad doua mere acrisoare, se amesteca cu doua oua, o chifla muiata in
detalii rețetă—Ingredientele se amesteca si se framanta bine carnea, compozitia se intinde intr-o tava unsa si se da la cuptor
detalii rețetă—In carnea tocata de porc sau de pasare se rad doua mere acrisoare, se amesteca cu doua oua, o chifla muiata in
detalii rețetă—Se curata gaina, se tine pe flacara pentru ca puful de pe ea sa se arda, apoi se freaca usor cu malai. Gaina,
detalii rețetă—Tocam carnea de pui care a fost fiarta si racita, apoi se pune intr-un castron adinc. Pregatim andivele, le
detalii rețetă—