carne de pasare


Mancare de rata pe pat de varza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Mancarea de rata contine carne de rata, varza, untura si condimente. Se prepara rapid si usor.

detalii rețetă—

Tocanita de praz cu morcovi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Tocanita de praz cu morcovi se poate prepara si servi chiar si in zilele de post. Contine legume, condimente,

detalii rețetă—

Bors moldovenesc de pasare cu taitei.

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Carnea de pasare se fierbe intreaga. Se curata de spuma si se adauga sare si piper, dupa care se lasa la fiert in

detalii rețetă—

Piftie de gasca sau curcan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Carnea de pasare se spala si se pune la fiert cu apa rece. Se adauga o ceapa tocata marunt, 2-3 catei de usturoi.

detalii rețetă—

Supa din carne de pasare cu mere

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Se spala puiul, se pune pe un fund de lemn si se bate cu un batator pana cand se sfarama osul. Se spala din nou, se

detalii rețetă—

Supa-crema din carne de pasare

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Se curata gaina, se tine pe flacara pentru ca puful de pe ea sa se arda, apoi se freaca usor cu malai. Gaina,

detalii rețetă—

Anghemacht din carne de pasare

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se spala carnea, se pune impreuna cu maruntaiele de gaina curatate si spalate in mai multe ape sa fiarba intr-un

detalii rețetă—

Mere cu carne tocata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

In carnea tocata de porc sau de pasare se rad doua mere acrisoare, se amesteca cu doua oua, o chifla muiata in

detalii rețetă—

Chiftelute din carne de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Ingredientele se amesteca si se framanta bine carnea, compozitia se intinde intr-o tava unsa si se da la cuptor

detalii rețetă—

Mere cu carne tocata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:20m 

In carnea tocata de porc sau de pasare se rad doua mere acrisoare, se amesteca cu doua oua, o chifla muiata in

detalii rețetă—

Supa crema din carne de pasare

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 55m 

Se curata gaina, se tine pe flacara pentru ca puful de pe ea sa se arda, apoi se freaca usor cu malai. Gaina,

detalii rețetă—

Salata de andive cu carne de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Tocam carnea de pui care a fost fiarta si racita, apoi se pune intr-un castron adinc. Pregatim andivele, le

detalii rețetă—