Se fierbe bine pieptul de pui, dupa care se curata de pielita se taie marunt si se pune intr-un castron. Se
detalii rețetă—Fierbem carnea pina cind se poate consuma, se curata de piele si oase, se taie marunt si se pune intr-un
detalii rețetă—Tocam carnea de pui care a fost fiarta si racita, apoi se pune intr-un castron adinc. Pregatim andivele se taie
detalii rețetă—Intr-o oala mare se pun aproximativ 4 litri de apa, carnea de pasare si o lingurita de sare. Puneti oala pe foc si
detalii rețetă—Se taie bucati carnea de pasare, se sareaza si se pune la prajit in ulei. Cand s-a prajit, se scoate in alt vas. In
detalii rețetă—Carnea de pasare se pune intr-un vas, pe foc, cu vin rosu amestecat cu 50 ml coniac. Se lasa sa fiarba pana carnea
detalii rețetă—Carnea de pasare, curatata, spalata si transata in bucati, este pe jumatate fiarta in apa cu sare si dupa ce s-a
detalii rețetă—Bucatile de carne se rumenesc in unt. Se toarna apa cit le cuprinde, sare dupa gust si se lasa sa fiarba pina ce se
detalii rețetă—Se taie salata si se asaza pe fundul farfuriei. Desupra se pun sferturile de oua rascoapte si se acopera cu
detalii rețetă—Se prepara un sos alb stins cu zeama de carne de vitel sau de pasare. Se adauga zeama de lamiie si felii de lamiie
detalii rețetă—Se prepara cu carne de vitel, pasare, porc sau cap de piept de vaca. Gutuile nealtoite sint mai parfumate. Se
detalii rețetă—Dupa ce s-a pregatit supa de carne, se strecoara. Se rade brinza in castronul de supa si se toarna peste ea supa
detalii rețetă—