carne de peste


Oua italienesti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Resturile de carne se curata de grasime si de piele; la peste se scot oasele. Se taie bucatele mici, se amesteca cu

detalii rețetă—

Pui cu sos soia

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Carnea de pui se taie in fisii sau cubulete si se acopera cu sosul de soia; se lasa la marinat 2 h la temperatura

detalii rețetă—

Supa cu brinza supa de carne de vita sau pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Dupa ce s-a pregatit supa de carne, se strecoara. Se rade brinza in castronul de supa si se toarna peste ea supa

detalii rețetă—

Farsmac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Carnea fiarta se da, dupa ce s-a racit, prin masina de tocat impreuna cu pestele desarat si curatat foarte bine de

detalii rețetă—

Frigarui din miel dobrogean

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se curata carnea de pielite, se taie bucati se presara sare si piper, se pun intr-o cratita si se toarna vinul

detalii rețetă—

Pirjoale cu cartofi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se curata carnea de pielite, se da de doua ori prin masina de carne, se toarna peste carne 1-2 linguri de apa, supa

detalii rețetă—

Salau in sos de Riesling

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Pestele se curata si se acreste cu lamiie. Carnea afumata se taie in cuburi si se pune la fript, apoi se pun la

detalii rețetă—

Chiftelute de salau (cod)

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Carnea de peste fiarta se desface cu grija de pe oase si se da prin masina de tocat impreuna cu felia de franzela

detalii rețetă—

Piftie de gisca (sau curcan)

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se spala carnea si se pune la fiert cu apa multa (sa treaca de patru degete peste carne), se adauga o ceapa si se

detalii rețetă—

Musaca de dovlecei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Dovleceii se curata, se taie felii, se fierb in apa cu sare si se scurg. Carnea fiarta se pune in straturi.

detalii rețetă—