Reteta aceasta de placinta cu carne este adaptata de nord-americani plecand de la traditionala shepherd's pie
detalii rețetă—Gulasul cu carne de vaca intruneste toate calitatile nutritive ale unei mancari cu proteine si vitamine. Daca
detalii rețetă—Pentru ciorba de burta cu carne de vaca si smantana intr-o oala de presiune mare puneti la fiert burta, oasele de
detalii rețetă—Ciorba taraneasca de vita este delicioasa si plina de legume. Pentru ciorba taraneasca se taie carnea de vaca in
detalii rețetă—Pentru biftec simplu cu cartofi prajiti carnea (muschi de vaca) se spala, se curata de tendoane, se taie in
detalii rețetă—Pentru chiftelute de carne de vaca cu pireu de cartofi se da carnea cruda prin masina de tocat impreuna cu franzela
detalii rețetă—Pentru sarmale traditionale cu carne si bulion se ia carne amestecata de porc si de vaca. Se da carnea prin masina
detalii rețetă—Pentru carne de vaca cu cartofi si sos picant se alege carne moale de vaca, se spala, se curata de tendoane, se
detalii rețetă—Pentru carne de vaca delicioasa cu cartofi se alege carne macra, se spala, se taie in bucati de cite 80-100 g, se
detalii rețetă—Pentru tocana delicioasa cu rosii si ardei se alege carne de minzat sau de vaca de la piept, sau carne de porc. Se
detalii rețetă—Pentru gulii umplute cu carne de vaca si orez se curata de coaja guliile intregi si se taie in partea de sus un
detalii rețetă—Pentru budinca din carne de vaca si usturoi tocati ceapa si puneti-o intr-o cratita cu unt sau cu ulei, asezati
detalii rețetă—