carne de vita


Carne de vita a la Berna

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h:30m 

Carnea de vita se spala, dupa care se taie in cuburi. Se da la fript la foc tare, apoi se reduce flacara. Se toarna

detalii rețetă—

Salata cu carne de vita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Se pregateste mai intii sosul. Se freaca mustarul cu zaharul, sarea si piperul; uleiul se toarna cite putin, ca sa

detalii rețetă—

Pirjoale moldovenesti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se alege carnea (de vita, porc sau miel) mai grasuta, se spala, se scurge de apa si se da prin masina de tocat

detalii rețetă—

Supa de carne de vita cu galuste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:45m 

Carnea se spala, se curata de pielite si se pune cu apa rece la fiert, pe foc mic. Cind se ridica spuma, se aduna

detalii rețetă—

Supa de carne de vita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Carnea tocata se amesteca cu apa rece si se pune la fiert. Dupa ce da intr-un clocot, se adauga zarzavatul curatat,

detalii rețetă—

Mititei din carne de vita

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 2h 

Carnea si grasimea se curata, se spala, se taie in bucati, se toaca cu masina si se amesteca cu usturoiul cojit si

detalii rețetă—

Salata cu carne de vita si castraveti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:15m 

Fierbeti carnea si acrtofii. Taiati in cuburi mici carnea, castravetii, ceapa si cartofii. Puneti totul intr-un

detalii rețetă—

Bors cu carne de vita si tarhon

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se spala carnea, se taie in bucati si se pune la fiert in 2 �-3 l de apa. Se ia spuma, se adauga putina sare

detalii rețetă—

Supa din carne de vita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 3h 

Se pune rasolul taiat in bucati sa fiarba cu apa rece, la foc mic. Se ia, cu grija, toata spuma, apoi se adauga

detalii rețetă—

Bame cu carne de vita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Bamele spalate, cu codita taiata, se fierb in bors. Se scurg si se pun peste carnea fiarta inabusita cu ceapa si se

detalii rețetă—