carne rosie


Taitei pui si ciuperci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Taiteii se fierb in apa sarata, apoi se strecoara bine. Carnea de pui se taie in cubulete. Ciupercile se feliaza

detalii rețetă—

Gulas la cazan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Taiem carnea in bucati de aprox. 1 cm. Se spala foarte bine. Se curate ceapa rosie si se taie marunt.

detalii rețetă—

Mincarica cu carne si sfecla rosie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Carnea se taie in cubulete. Grasimea se incinge. Se prajeste carnea intr-o tigaie, nu toata odata, pe foc mijlociu

detalii rețetă—

Ciorba ruseasca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h:20m 

Se prepara o supa de carne. Se taie pai sfecla rosie, morcovii, patrunjelul si ceapa si se pun intr-o oala. Se

detalii rețetă—