Se incalzeste cuptorul (225 grade C). Se curata cartofii, care trebuie sa fie de aceeasi marime. Se ia fiecare cartof, se pune intr-o lingura de lemn
Se incalzeste cuptorul (225 grade C). Se curata cartofii, care trebuie sa fie de aceeasi marime. Se ia fiecare cartof, se pune intr-o lingura de lemn si se taie in felii subtiri, dar nu de tot (cutitul sa se opreasca in marginea lingurii). Cartofii astfel taiati se pun cu partea taiata in sus intr-o forma unsa cu grasime. Se ung cu grasime si se coc in cuptor, la mijloc, cam 45 minute, pina au capatat culoare si sint moi. Se ung cartofii cu grasime de citeva ori in timpul coacerii. Se presara cu sare si pesmet spre sfirsitul coacerii.
Ce spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaSupa crema de legume servita alaturi de crutoane aromate este perfecta intr-o zi de post sau cand vrei sa mananci ceva usor!
Supa crema de legumeAceasta reteta de placinta cu mere este asa cum ii spune si numele, frageda :). Este o prajitura de casa cu mere absolut...
Placinta frageda cu mereUn desert bun, ieftin si usor de preparat pentru zilele de post si nu numai.
Chec de postPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloO reteta rapida, un aluat fraged si multa savoare.
Tarta sarata cu rosii si masline1. Cele doua aluaturi se lucreaza separat. Pentru fiecare in parte, untul rece se bate spuma cu zaharul pudra si esenta de...
Biscuiti marmoratiM-am insiprat de la Laura Adamache, cu mici modificari Picnicul bucatarasilor
Tort cu ciocolata si capsuneReteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructe
Comentarii