Bucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite
detalii rețetă—Castraveţi bulgăreşti reţetă Pui intr-o cratita otetul, apa, sarea, zaharul si mirodeniile. Cand a dat
detalii rețetă—Se pune totul in mixer si se amesteca pina devine o minge si se dezlipeste de peretii castronului. Se imparte
detalii rețetă—Se ia un vas termorezistent, se rupe branza bucatele (eu am avut telemea si cas de oaie), se pun rosiile,
detalii rețetă—Salata verde, rosii, castraveti, ardei, ceapa uscata, masline negre, telemea de capra sau de oaie (sa fie tare, si
detalii rețetă—Supa de peste este ideal sa fie facuta in casa din cap si coada de peste (de stinca sau de plaja) fiert cu o ceapa,
detalii rețetă—Painea de casa cu salvie si ceapa este un aperitiv delicios si consistent. Se topeste untul intr-o tigaie si se
detalii rețetă—Pentru taiteii de casa simpli se framanta un aluat, care se lasa invelit in nylon sa stea timp de o jumatate de
detalii rețetă—Ardeii umpluti cu arpacas se fac la fel ca ardeii umpluti cu orez; arpacasul se moaie in apa din ajun si se tine
detalii rețetă—Borsul de peste cu zarzavat este usor de pregatit. Pe langa peste si zarzavat mai contine condimente, delikat, cas
detalii rețetă—Faina se amesteca intr-un castron cu untul moale, zaharul, galbenusurile si coaja de lamaie. Se framanta totul bine
detalii rețetă—Casul se toaca marunt, in masina de tocat. Se amesteca apoi cu galbenusurile si se potriveste la gust de sare.
detalii rețetă—