cas de oaie


Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau

portii reteta 8 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 30m 

Bucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite

detalii rețetă—

Rulade simple fara oua

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Se pune totul in mixer si se amesteca pina devine o minge si se dezlipeste de peretii castronului. Se imparte

detalii rețetă—

Branza cu rosii si masline la cuptor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se ia un vas termorezistent, se rupe branza bucatele (eu am avut telemea si cas de oaie), se pun rosiile,

detalii rețetă—

Salata greceasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Salata verde, rosii, castraveti, ardei, ceapa uscata, masline negre, telemea de capra sau de oaie (sa fie tare, si

detalii rețetă—

Paella de marisco (de fructe de mare)

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Supa de peste este ideal sa fie facuta in casa din cap si coada de peste (de stinca sau de plaja) fiert cu o ceapa,

detalii rețetă—

Paine de casa cu salvie si ceapa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Painea de casa cu salvie si ceapa este un aperitiv delicios si consistent. Se topeste untul intr-o tigaie si se

detalii rețetă—

Taitei de casa simpli

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru taiteii de casa simpli se framanta un aluat, care se lasa invelit in nylon sa stea timp de o jumatate de

detalii rețetă—

Ardei umpluti cu arpacas

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Ardeii umpluti cu arpacas se fac la fel ca ardeii umpluti cu orez; arpacasul se moaie in apa din ajun si se tine

detalii rețetă—

Bors de zarzavat cu peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Borsul de peste cu zarzavat este usor de pregatit. Pe langa peste si zarzavat mai contine condimente, delikat, cas

detalii rețetă—

Turleti cu fructe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Faina se amesteca intr-un castron cu untul moale, zaharul, galbenusurile si coaja de lamaie. Se framanta totul bine

detalii rețetă—

Umplutura din cas de oaie pentru pasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Casul se toaca marunt, in masina de tocat. Se amesteca apoi cu galbenusurile si se potriveste la gust de sare.

detalii rețetă—

Pasca cu cas de oaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se framanta aluatul de pasca, dupa care se intinde intr-o tava rotunda o foaie, iar pe margini se asaza un colacel

detalii rețetă—