Pentru supa din ceapa ceapa se curata, se spala si se taie felii subtiri. Painea alba se taie felii subtiri, care
detalii rețetă—Salata de ceapa alba si rosie se foloseste ca si garnitura la corba de fasole sau la tocanite. Se curata cele doua
detalii rețetă—Urzicile se curata de codite si apoi se spala in multe ape pana ne plictisim. Se scot cu mana urzicile penru a
detalii rețetă—Pentru fricasse de sparanghel si ceapa se fierbe sparanghelul; se pastreaza 500 ml din lichidul in care a fiert. Se
detalii rețetă—Pentru rasol de vita cu cartofi si legume asortate carnea se spala. Morcovii, telina, ceapa si varza alba se curata
detalii rețetă—Pentru chiftelute cu ciuperci ceapa se curata, se spala si se taie. Cartofii se curata de coaja si se spala. Daca
detalii rețetă—Prajim in uleiul fierbinte ceapa taiata marunt si adaugam pieptul de pui taiat bucati si le prajim pana cand carnea
detalii rețetă—1. Se amesteca carnea, ficateii si pipotele tocate, ceapa taiata marunt si 4 oua crude. Se caleste partea alba de
detalii rețetă—1. COMPOZITIA: Morcovii, telina, cartofii si ceapa alba se curata, se spala bine, se taie in bucati potrivit
detalii rețetă—Se taie ceapa si partea alba de la praz felii foarte subtiri,slanina din cap de piept se taie cuburi mici si
detalii rețetă—Se taie tot bucatele sau se rupe in bucati mai mici iar cozile iar cozile se taie marunt. Se pune o ceapa rosie
detalii rețetă—Cartofii se curata si se taie felii. Ceapa se curata iar partea verde se taie rondele. Cea alba se toaca marunt.
detalii rețetă—