O reţetă de primăvară, potrivită pentru perioada Postului, mai puțin în Săptămâna Mare. De obicei
detalii rețetă—Supa de ceapa este wooow!! Este o surpriza, dar una placuta.Traditional ea se serveste intr-un vas termorezistent
detalii rețetă—• curata si taie morcovii rondele• taie si ceapa verde marunt• introdu morcovii si ceapa in
detalii rețetă—• curatati ceapa, usturoiul si morcovul si taiati capetele de la fasolea galbena• taiati ceapa si usturoiul
detalii rețetă—• taiati dovleceii rondele, ceapa, telina si cartofii in cuburi si puneti legumele la fiert in 2 litri de apa
detalii rețetă—• tocati ardeii kapia cuburi mai mari• tocati marunt ceapa, usturoiul si ardeiul iute• adaugati ceapa,
detalii rețetă—Daca ar fi sa dau o definitie pentru smoothie as putea spune ca: ''Smoothie este o bautura care se face cu
detalii rețetă—Pentru crap delicios cu ciuperci si vin alb se rumeneste ceapa in putin ulei, se adauga ciupercile, sare, piper,
detalii rețetă—Pentru papricas din carne de porc cu galuste carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se
detalii rețetă—Pentru crochete din carne de pui cu mazare ceapa si morcovii se curata, se spala. Ouale se spala sub jet de apa
detalii rețetă—Pentru ciorba cu perisoare (a la grec) ceapa se curata si se spala. 50g de ceapa se taie marunt; restul se taie
detalii rețetă—Pentru plachie de novac curatam, spalam si taiem julienne ceapa si ardeii. Punem ceapa la calit la foc domol pana
detalii rețetă—