O reţetă de primăvară, potrivită pentru perioada Postului, mai puțin în Săptămâna Mare. De obicei
detalii rețetă—Plăcintă cu aluat fraged, brânză, cârnăciori, şuncă ţărănească, frunze de ceapă verde, decorată cu
detalii rețetă—;) O nouă premieră în bucătăria Panacris ;) Nu credeam că va veni această zi așa curând :) Da, am niște
detalii rețetă—Aperitiv cu oua coapte cu afumatura, decorate cu ceapa verde. Reteta este destul de simpla si rapida, festiva sau
detalii rețetă—Foarte usoara si gustoasa.
detalii rețetă—Pot sa spun ca a fost foarte buna si cu siguranta o sa o repet, poate fara bacon si eventual cu putina ceapa verde.
detalii rețetă—Am pregatit aceasta reteta in primavara cu legume de sezon, de aceea nu am folosit castraveti si ceapa rosie, ci
detalii rețetă—Imi plac mult aperitivele cu branza, pe care le pregatesc mereu la evenimente festive in familie. Am pregatit
detalii rețetă—Ciuperci umplute cu verdeata si branza, gatite in cuptor, se potrivesc perfect langa o salata de ridichi cu ceapa
detalii rețetă—O reteta de aperitiv sau de fel principal perfecta pentru zile de sarbatoare.
detalii rețetă—Pateul de nuci este de fapt o pasta de nuci hidratate in care putem pune orice dorim : ceapa verde, usturoi, capere
detalii rețetă—Ciuperci umplute cu verdeata si branza, gatite in cuptor, se potrivesc perfect langa o salata de ridichi cu ceapa
detalii rețetă—• taiati castravetii pe lungime, apoi in bucati • taiati ceapa verde in bucati, apoi adaugati-o peste
detalii rețetă—