chimen


Supa de chimen cu legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Chimenul se caleste intr-o lingura de ulei. Zarzavatul se curata, se da pe razatoare si se pune la fiert impreuna

detalii rețetă—

Orez cu chimen de la Bunica

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:15m 

Orezul se spala in mai multe ape, apoi se scurge. Chimenul se prajeste in untdelemnul incins, cu ceapa tocata

detalii rețetă—

Supa de chimen cu lapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se fierbe chimenul cu morcov si verdeata cu 1 litru apa si sare. Se strecoara apoi zeama si se ingroasa cu faina

detalii rețetă—

Supa de chimen

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Zarzavaturile taiate ca taiteii se fierb cu chimenul. Cind au fiert se strecoara, se pune zeama din nou la foc,

detalii rețetă—

Tartine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pe felii de piine foarte subtiri se pune brinza de vaci, frecata cu sare, boia dulce, smintina si chimen; sare,

detalii rețetă—

Brinza cu telina sau chimen

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Orice fel de brinza slaba si nefermentata poate fi folosita dupa ce este data prin razatoare sau este farimitata

detalii rețetă—

Cornuri umplute cu brinza de vaci si chimen

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se taie cornurile in doua, se scoate o parte din miez, se ung jumatati cu unt si se umplu cu brinza de vaci,

detalii rețetă—

Brinza cu chimen si boia

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Brinza sau casul se da prin masina de tocat (cu sita deasa) de 2-3 ori. Se amesteca cu untul frecat spuma, cu

detalii rețetă—