Stiti acele prajiturele din comert care ti se topesc in gura si sunt sfaramicioase? Ei bine, reteta noastra de chec
detalii rețetă—Frappe-ul este o bautura racoritoare de vara, dar in acelasi timp energizanta. Incearca aceasta reteta de frapppe
detalii rețetă—Desfacem frunzele de salata (sau cicoare), le spalam, apoi le uscam. Castravetele il spalam si il curatam
detalii rețetă—Se amesteca : cacaoa , zaharul si o lingurita cu cafea cu cicoare . laptele se incalzeste. Dupa procesul de
detalii rețetă—Se amesteca cafeaua macinata impreuna cu cicoarea, apoi se adauga apa calduta si se lasa pe foc, pana da in clocot.
detalii rețetă—Se fierbe apa cu cicoarea pana se dizolva bine cicoarea si nu mai face spuma. Cine doreste pune si o lingurita cu
detalii rețetă—Umpleti pe jumatate o oala mare cu apa, adaugati sare, lasati-o sa dea in clocot si adaugati frunzele de sfecla
detalii rețetă—