cimbru


Hamburgeri la gratar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Aceasta reteta necesita carne tocata de vita, de porc, sare, pper, ceapa, cimbru, ienibahar, cartofi, ardei si

detalii rețetă—

Bruschete aromate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru bruschetele aromate aveti nevoie de o paine, rosii, unt, usturoi, cimbru, branza, marar, ulei si patrunjel.

detalii rețetă—

Conopida pane cu parmezan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru conopida pane aveti nevoie de oua, pesmet, alune, parmezan, faina, cimbru, ceapa verde si bineinteles,

detalii rețetă—

Costita de porc la cuptor dulce-picant si sanatos

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se spala costita, se portioneaza in lungul coastelor si se condimenteaza cu piper, curry, cimbru si condimente

detalii rețetă—

Pui cu legume, cartofi si salata de sfecla

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Puiul se spala si se sterge cu un prosop de bucatarie. Se freaca bine cu condimente (vegeta, cimbru, curry, piper,

detalii rețetă—

Tocanita de limba cu praz si masline

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Punem la fiert limba spalata in mai multe ape. La fiert o punem impreuna cu: cimbru, piper, boia, 1 cub vegeta si

detalii rețetă—

Pui manastiresc cu mamaliguta

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Carnea de pui (piept, se pot folosi si pulpe) se taie in bucati mici, se asezoneaza cu sare, piper, cimbru si se

detalii rețetă—

Sarmalute in foi de vita de vie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se oparesc frunzele de vita cu borsul care a dat in foc cu putin cimbru si o ceapa mica. Eu pastrez cate 10 frunze

detalii rețetă—

Cuburi de mamaliga

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Mamaliga ramasa se taie cubulete mici care apoi se prajesc in putin ulei incins pana se rumenesc. Se condimenteaza

detalii rețetă—

Saramura de pui la gratar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Pulpele se taie in jumatate, se ung cu ulei si se presara cu cimbru, sare si putin piper. Se frig pe gratarul cu

detalii rețetă—

Friptura de miel cu rozmarin

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Curatam cotletul de miel de grasime, si il condimentam bine cu rozmarin macinat si cimbru. Turnam ulei peste, apoi

detalii rețetă—

Pasta de mici

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se macina carnea de 3 pri, adaugam boia de ardei, sare, piper, apoi o punem la congelat timp de 3 ore. Apoi adaugam

detalii rețetă—