Compotul de cirese galbene este o modalitate buna de pastrare a fructelor sezoniere si in perioada iernii.
detalii rețetă—Gris cu dulceata de cirese albe este o reteta care cu siguranta va fi pe placul copiilor. Este usor de preparat si
detalii rețetă—Dulceata de cirese amare se face la fel ca cea de cirese albe. Veti avea nevoie de cirese fara samburi, zahar,
detalii rețetă—Punem pe foc apa si zaharul si lasam sa fiarba pana se formeaza un sirop mai gros. Spalam ciresele, le rupem
detalii rețetă—Compotul de cirese s-a numarat mereu printre preferatele mele, iar acesta cu cirese albe este minunat. Compoturile
detalii rețetă—Dulceata aromata de visine se face la fel ca cea de cirese albe. Veti avea nevoie de visine, zahar, vanilie si
detalii rețetă—Pentru dulceata de cirese albe aveti nevoie de o farfurie adanca, plina cu varf, de cirese fara samburi, zahar
detalii rețetă—Ciresele se curata de samburi, dupa care se acopera cu zahar si se lasa sa stea asa 12 ore. Se pun apoi pe foc,
detalii rețetă—Se spala fructele si se curata de samburi. Se pun intr-o vas special de dulceata, se acopera cu 1 kg de zahar si se
detalii rețetă—Se spala ciresele cu codita. Se amesteca faina, berea, untdelemnul si galbenusurile. Se bat pina se obtine un
detalii rețetă—