Se aleg de preferinta ciuperci mici, foarte proaspete si cu carnea tare. Se curata, se rupe coada, iar ciupercile mari se taie in patru sau mai multe
Se aleg de preferinta ciuperci mici, foarte proaspete si cu carnea tare. Se curata, se rupe coada, iar ciupercile mari se taie in patru sau mai multe bucati, dupa marime. Pe masura ce sunt curatate, se arunca intr-o cratita cu apa rece in care s-a pus zeama de lamaie si un praf de sare. Indata ce sunt toate curatate, se pun in cratita sa se inabuse cu unt. Cand sunt gata, se adauga smantana amestecata cu un praf de faina, sare si se lasa la foc mic, pana incep din nou sa fiarba. Inainte de a servi, se adauga putin marar verde tocat.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsUn desert pregatit la rece, fara coacere absolut divin! Cremele spumoase, combinate cu fructe, totul indulcit cu indulcitor...
Prajitura cu crema de vanilie, visine si crema de fructe de padureIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii