coaja rasa de lamaie


Vin fiert

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se pune vinul la fiert, se adauga zaharul, scortisoara, cuisoarele, coaja rasa de lamaie si se lasa sa dea in

detalii rețetă—

Oranjada

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se amesteca coaja rasa de portocale cu zaharul, apoi se adauga sarea de lamaie, careva picaturi de colorant rosu

detalii rețetă—

Sos de miere si mere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se curata merele, se taie felii si se pun la inabusit cu zaharul vanilat si coaja rasa de lamaie. Se dau apoi prin

detalii rețetă—

Sos de lamaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se freaca zaharul cu coaja rasa de lamaie, se adauga apa calduta si se pune la fiert. Separat se dizolva amidonul

detalii rețetă—

Sirop pentru torturi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Zaharul se pune la fiert impreuna cu apa, iar dupa 5-6 minute se adauga coaja rasa de lamaie, vanilia, se ia vasul

detalii rețetă—

Tort cu crema de lamaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se prepara un blat alb. Pentru crema se freaca untul moale impreuna cu coaja de lamaie rasa si zeama de lamaie. Se

detalii rețetă—

Foi crocante pentru tort

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se amesteca faina cu zaharul pudra, galbenusurile, smantana, sarea, coaja rasa de lamaie, bicarbonatul si untul

detalii rețetă—

Pandispan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Galbenusurile se freaca impreuna cu zaharul si coaja rasa d elamaie. Se adauga apoi zeama de lamaie si faina.

detalii rețetă—

Chec din albus

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Albusurile se bat bine, apoi se adauga zaharul, faina cate putin, iar la sfarsit se adauga miezul de nuca, coaja

detalii rețetă—

Fursecuri dulci cu miere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Galbenusurile se amesteca cu zaharul, apoi se adauga mierea calduta, untul, coaja rasa de lamaie, praful de copt

detalii rețetă—

Fursecuri cu crema de cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se amesteca bine untul moale impreuna cu zaharul, coaja rasa de lamaie, zaharul vanilat, 1 ou si se adauga apoi

detalii rețetă—

Biscuiti pentru ceai

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se amesteca zaharul cu oul, coaja rasa de lamaie, untul moale, smantana, romul, faina si praful de copt stins cu

detalii rețetă—