coaja rasa de portocala


Prajitura Casablanca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se freaca ouale cu zaharul si cu un praf de sare. Se adauga coaja rasa de la o portocala si praful de copt stins

detalii rețetă—

Tort de portocale si migdale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Blatul. Se amesteca galbenusurile cu zaharul, se adauga migdalele, albusurile batute spuma, zeama si coaja rasa de

detalii rețetă—

Gogosi cu iaurt si fructe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Uniformizam iaurtul, adaugama spuma de oua, faina, zaharul pudra, praful de copt, uleiul, zaeama si coaja rasa de

detalii rețetă—

Strudel cu orz

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Fierbem orzul in lapte cu zahar pana devine moale, adaugam coaja rasa de la lamaie/portocala, zaharul vanilat,

detalii rețetă—

Tort cu portocale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Batem spuma un ou intreg si 7 galbenusuri, adaugam pesmetul, migdalele, faina, coaja rasa de la portocala, zeama si

detalii rețetă—

Sos fin acrisor pentru friptura de miel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierbe 5 minute lamaia curatata de coaja, taiata in felii, impreuna cu coaja rasa de portocala in 100ml apa.

detalii rețetă—

Sos fin acrisor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

1. timp de 5 minute se firebe in 100ml de apa, lamaia curatata de coaja, taiata in felii, impreuna cu coaja rasa de

detalii rețetă—

Prajitura cu portocala

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se separa galbenusurile de albusuri. Se amesteca bine galbenusurile cu zaharul. Se adauga coaja rasa de la o

detalii rețetă—

Muffins cu portocale si ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Intr-un bol, se amesteca ingredientele uscate: faina, praful de copt, zaharul si coaja rasa de portocala. In alt

detalii rețetă—

Bautura intaritoare din ceai rusesc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Coaja rasa de lamiie si de portocala se pune sa macereze 30 de minute cu zaharul tos, apoi se toarna intr-un pahar

detalii rețetă—