Se freaca ouale cu zaharul si cu un praf de sare. Se adauga coaja rasa de la o portocala si praful de copt stins
detalii rețetă—Blatul. Se amesteca galbenusurile cu zaharul, se adauga migdalele, albusurile batute spuma, zeama si coaja rasa de
detalii rețetă—Uniformizam iaurtul, adaugama spuma de oua, faina, zaharul pudra, praful de copt, uleiul, zaeama si coaja rasa de
detalii rețetă—Fierbem orzul in lapte cu zahar pana devine moale, adaugam coaja rasa de la lamaie/portocala, zaharul vanilat,
detalii rețetă—Batem spuma un ou intreg si 7 galbenusuri, adaugam pesmetul, migdalele, faina, coaja rasa de la portocala, zeama si
detalii rețetă—Se fierbe 5 minute lamaia curatata de coaja, taiata in felii, impreuna cu coaja rasa de portocala in 100ml apa.
detalii rețetă—1. timp de 5 minute se firebe in 100ml de apa, lamaia curatata de coaja, taiata in felii, impreuna cu coaja rasa de
detalii rețetă—Se separa galbenusurile de albusuri. Se amesteca bine galbenusurile cu zaharul. Se adauga coaja rasa de la o
detalii rețetă—Intr-un bol, se amesteca ingredientele uscate: faina, praful de copt, zaharul si coaja rasa de portocala. In alt
detalii rețetă—Coaja rasa de lamiie si de portocala se pune sa macereze 30 de minute cu zaharul tos, apoi se toarna intr-un pahar
detalii rețetă—