Am zis sa ma desprind de traditional si sa imbin coastele ( preferatele mele) cu drobul de Paste
detalii rețetă—Aceasta friptura este preferata mea la masele de Craciun si Revelion.
detalii rețetă—Ca sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am
detalii rețetă—Usor de facut si fooarte buna!
detalii rețetă—• indepartati grasimea in exces pentru a evita ca rezultatul final sa fie un preparat uleios • asezonati
detalii rețetă—Sunt sigur c-ai mancat de-atatea ori niste coaste de porc pregatite perfect, care te-au dat pe spate pur si simplu.
detalii rețetă—Coastele de porc marinate la gratar sunt delicioase. Merita sa le incerci data viitoare cand iesi la iarba verde.
detalii rețetă—Pentru carne, costite si carnati la garnita carnea de porc cruda se sara bine si se lasa cateva zile la rece. Apoi
detalii rețetă—Coaste de porc cu miere si usturoi este o reteta festiva si se poate servi cu orice garnitura. Ingredientele
detalii rețetă—Se spala carnea, se fragezeste putin si se presara cu sare. Se curata si se spala legumele. Bostanul se taie felii
detalii rețetă—Spalam feliile de carne, le stergem, le taiem si le batem. Le saram pe ambele parti, presaram cu piper si o parte o
detalii rețetă—Spalam feliile de carne, le stergem, le taiem si le batem. Le saram pe ambele parti, presaram cu piper si o parte o
detalii rețetă—Ca sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am
detalii rețetă—Sunt sigur c-ai mancat de-atatea ori niste coaste de porc pregatite perfect, care te-au dat pe spate pur si simplu.
detalii rețetă—