Se caleste putin faina in ulei, avand grija sa nu se faca cocoloase. Se stinge cu zeama din compot, se adauga sare
detalii rețetă—Intr-un vas mic se pun la fiert 50 ml de lapte, apoi se adauga 2 linguri de faina, se amesteca fara sa ramana
detalii rețetă—Se amesteca laptele cu zaharul perfect. Se pune unt , si sa se amestece bine altfel, vei avea parte de cocoloase
detalii rețetă—Am frecat bine ouale cu faina sa nu ramana cocoloase si apoi am adaugat laptele si am amestecat pana la
detalii rețetă—Mascarponele se amesteca cu zaharul, laptele si vanilia si se bate bine, sa nu ramana cocoloase. Foile de
detalii rețetă—Se topeste untul intr-o craticioara cu bordurile inalte. Se paseaza bananele in asa fel incat sa nu ramane
detalii rețetă—Pentru sos de smantana si lapte faina se cerne, se dizolva in 125 ml lapte rece si se adauga in untul topit. Se
detalii rețetă—Rulada cu sunca si parmezan este un aperitiv delicios cu carne si cascaval. Se pun la topit intr-o cratita 50 g unt
detalii rețetă—Se fierbe apa, uleiul, sarea, iar cand clocoteste se adauga faina. Se ia de pe foc, se amesteca energic
detalii rețetă—Se pune faina intr-un castron, se toarna cate putin lapte si se amesteca sa nu se faca cocoloase. Se amesteca in
detalii rețetă—Se toarna, intr-un vas, smantana cu faina si se pune sa fiarba pe foc mic, amestecand bine, ca sa nu se faca
detalii rețetă—Se pune pe foc laptele impreuna cu zaharul. Se adauga faina treptat, amestecand bine si avand grija sa nu se
detalii rețetă—