cocoloase


Sos de visine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se caleste putin faina in ulei, avand grija sa nu se faca cocoloase. Se stinge cu zeama din compot, se adauga sare

detalii rețetă—

Cozonac cu nuca, mac si rahat

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 1h:20m 

Intr-un vas mic se pun la fiert 50 ml de lapte, apoi se adauga 2 linguri de faina, se amesteca fara sa ramana

detalii rețetă—

Inghetata de vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 24m 

Se amesteca laptele cu zaharul perfect. Se pune unt , si sa se amestece bine altfel, vei avea parte de cocoloase

detalii rețetă—

Cozonac transformat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Am frecat bine ouale cu faina sa nu ramana cocoloase si apoi am adaugat laptele si am amestecat pana la

detalii rețetă—

Foietaj cu capsuni si mascarpone

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Mascarponele se amesteca cu zaharul, laptele si vanilia si se bate bine, sa nu ramana cocoloase. Foile de

detalii rețetă—

Peltea de banane (Banana curd)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se topeste untul intr-o craticioara cu bordurile inalte. Se paseaza bananele in asa fel incat sa nu ramane

detalii rețetă—

Sos de smantana si lapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos de smantana si lapte faina se cerne, se dizolva in 125 ml lapte rece si se adauga in untul topit. Se

detalii rețetă—

Rulada cu sunca si parmezan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Rulada cu sunca si parmezan este un aperitiv delicios cu carne si cascaval. Se pun la topit intr-o cratita 50 g unt

detalii rețetă—

Choux a la creme

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se fierbe apa, uleiul, sarea, iar cand clocoteste se adauga faina. Se ia de pe foc, se amesteca energic

detalii rețetă—

Rulada cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se pune faina intr-un castron, se toarna cate putin lapte si se amesteca sa nu se faca cocoloase. Se amesteca in

detalii rețetă—

Sufleu de smantana

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se toarna, intr-un vas, smantana cu faina si se pune sa fiarba pe foc mic, amestecand bine, ca sa nu se faca

detalii rețetă—

Crema de portocale cu piscoturi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se pune pe foc laptele impreuna cu zaharul. Se adauga faina treptat, amestecand bine si avand grija sa nu se

detalii rețetă—