• preparati ceaiul putin mai concentrat, apoi adaugati 2-3 cuburi de gheata in el pentru a se raci•
detalii rețetă—• preparati ceaiul putin mai concentrat, apoi adaugati 2-3 cuburi de gheata in el pentru a se raci•
detalii rețetă—Briosele cu cascaval Sofia, mazare si morcovi sunt concentratia ideala de nutrienti si vitamine intr-un mic guguloi
detalii rețetă—Supa de rosii este delicioasa si hranitoare. Pentru a prepara aceasta supa aveti nevoie de o cutie de rosii, 1-2
detalii rețetă—Pentru supa cu perisoare din ficat se pune apa cu cub concentrat sau supa la fiert. Gomboturile: se mixeaza
detalii rețetă—Pentru serbetul de cafea se pun in tingirea de dulceata zaharul cu trei pahare de apa, si se procedeaza la fel ca
detalii rețetă—Visinele se taie pe jumstate, apoi se amesteca bine cu zaharul si se pun pe foc timp de 30 minute. Siropul lasat se
detalii rețetă—Se pune apa la fiert, apoi cand a dat in clocot se adauga zaharul, se lasa pana se topeste, apoi se adauga sucul de
detalii rețetă—Se rad lamaile si peste coaja rasa se pun cateva linguri de zahar ca sa iasa uleiurile volatile. Lamaile se
detalii rețetă—Drojdia este mult mai concentrata decat in probabil in alte parti din Europa, asa ca puneti exact cantitatea
detalii rețetă—Spumam untul cu zaharul, adaugam oul si amestecam bine. Adaugam faina amestecata cu sarea si coaja de lamaie.
detalii rețetă—Se dinstuie o ceapa mica + un morcov in putin ulei cu apa + putina vegeta (2 cuburi concentrat de legume). Se
detalii rețetă—