conserve dulci


Gem de mure

portii reteta 12 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h 
gatire reteta 35m 

Gem de mure pentru o vacanta dulce

detalii rețetă—

Dulceata de rosii

portii reteta 1 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 
gatire reteta 4h 

Am mancat acesata dulceata pentru prima data acum cativa ani, la matusa mea. Mi-a placut, am cerut reteta si o

detalii rețetă—

Dulceata de portocale

portii reteta 10 porții
complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 50m 
gatire reteta 40m 

Astazi va voi impartasi reteta mamei de dulceata de portocale. Daca nu ati mai mancat este bine ca, la inceput, sa

detalii rețetă—

Gem de zmeura

portii reteta 6 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
gatire reteta 30m 

Pentru ca am primit ceva zmeura de la tara, am vrut s-o trasnform in gem, ca sa ma bucur cat mai mult de ea.

detalii rețetă—

Dulceata de morcovi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Dulceata de morcovi este o delicatesa apreciata in special de musafiri.

detalii rețetă—

Mere rase conservate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Merele rase conservate sunt delicioase. Pentru a prepara aceste mere conservate aveti nevoie de 4 kg mere, 10 lg

detalii rețetă—

Prune conservate in zahar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Prunele conservate in zahar sunt delicioase. Pentru a prepara aceasta reteta de conserva aveti nevoie de 2 kg

detalii rețetă—

Dulceata mea delicioasa de capsuni

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru dulceata mea delicioasa de capsuni va trebuie 1 kg capsuni, 1 kg zahar, o cana de apa.

detalii rețetă—

Dulceata aromata de nuci verzi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru dulceata aromata de nuci verzi se aleg nucile cu mijlocul gelatinos, se inlatura coaja verde, apoi se

detalii rețetă—

Serbet delicios de lamaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru serbetul delicios de lamaie se fierbe zaharul cu apa, iar dupa ce s-a legat siropul, se ia de pe foc si se

detalii rețetă—

Compot de rabarbar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru compotul de rabarbar aveti nevoie de zahar, lamaie si apa. Se serveste rece si este delicios.

detalii rețetă—

Peltea aromata de mere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pelteaua aromata de mere se poate servi ca si serbetul sau se poate folosi pentru tarte, budinci, orez cu lapte,

detalii rețetă—