Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de
detalii rețetă—Nu mi-au placut niciodata smochinele sa le mananc, dar gem sau dulceata as manca continuu impreuna cu nepotii, atat
detalii rețetă—Toamna bogata cu fructe din flora spontana a tarii noastre!
detalii rețetă—Pasta delicioasa din fructele de toamna din flora spontana!
detalii rețetă—Pentru această dulceaţă am cules de la ţară nişte struguri negri, care nu sunt plăcuţi la mâncat pentru
detalii rețetă—Am inceput pregatirile pentru iarna, nu doar cu conserve si muraturi, ci si cu gemuri si dulceturi, caci ce este
detalii rețetă—Un gem delicios cu o aromă inconfundabilă, care îmi place mult pentru că se potriveşte şi cu deserturi simple
detalii rețetă—Dulceata din fructe de padure reflecta aromele verii ca un amurg tarziu care aduce cu sine frumusetea cerului
detalii rețetă—Gemul de afine mi-a plăcut mereu pentru aroma sa specială si pentru culoarea frumoasă din timpul fierberii!
detalii rețetă—Sunt sigura ca nu ati incercat aceasta reteta de dulceata de castane. Noi mancam castane fierte, coapte, piure, in
detalii rețetă—Dulceata de smochine are un roz delicat si o aroma interesanta, parfumata pe care nu o gasesti oriunde, e speciala,
detalii rețetă—