Se pun cotletele la fiert cateva minute pana isi schimba culoarea. Intr-o cratita mica se pune putin ulei si
detalii rețetă—Se taie cotletul de-a lungul, se bate putin si se condimenteaza. Legumele congelate se amesteca cu oul si
detalii rețetă—Cotletul de porc se portioneaza, se sareaza si se pipereaza. Se aseaza intr-o tigaie. Se curata ceapa, se taie
detalii rețetă—Pentru cotlet de porc sau vitel pane si natur se iau antricoate de porc, de berbec sau de vitel, se spala, se
detalii rețetă—Pentru cotlet surpriza cu branza si sos alegeti cotlete frumoase, ungeti-le cu putin ulei, indepartati eventualele
detalii rețetă—Pentru cotlete delicioase cu sos picant de rosii si vin intr-o cratita, se prajesc cotletele in ulei incins. Intre
detalii rețetă—Pentru cotlet de porc cu sos de lamaie (a la grec) ceapa, morcovii, telina se curata, se spala si se taie. Cotletul
detalii rețetă—Pentru cotlet de porc cu legume si rosii carnea se spala, se portioneaza in 5 bucati si se sareaza. Ceapa se
detalii rețetă—Pentru cotlet de porc cu sos de smantana carnea se spala si se portioneaza in 10 bucati, care se bat si se sareaza.
detalii rețetă—Pentru cotlet de porc cu sos picant si patrunjel carnea se spala, se portioneaza, se bate putin si se sareaza.
detalii rețetă—Cotletul de purcel cu piure de rosii este o mancare de carne foarte delicioasa. Se serveste cu salata de castraveti
detalii rețetă—Pentru cotletele simplu de berbec la gratar se taie cotletele de grosimea degetului. Se curata de grasime si de
detalii rețetă—