cotlet de vitel


Scaloppine all limone (cotlet de vitel in sos de lamaie)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Scaloppine all limone adica un delicios cotlet de vitel imbracat in bacon si servit alaturi de un delicios sos de

detalii rețetă—

Cotlet de vitel in crusta de verdeata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Mai intai facem sosul alb de ciuperci. Am pus ciupercile taiate in tigaie, cu foarte putin ulei. Cand a scazut

detalii rețetă—

Scallopine alla marsala (cotlet de vitel in sos de vin)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Intr-o tigaie mare rumenesc un ardei gras rosu si ciupercile taiate felii cu usturoi dupa gust, sare, piper. Adaug

detalii rețetă—

Cotlet de porc sau vitel pane si natur

complexitate reteta Redusa 

Pentru cotlet de porc sau vitel pane si natur se iau antricoate de porc, de berbec sau de vitel, se spala, se

detalii rețetă—

Cotlete de vitel pane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Cotletele de vitel pane sunt foarte usor de pregatit. Se taie cotletele groase de 2 cm. Se indeparteaza bucatica de

detalii rețetă—

Cotlete de vitel moldovenesti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Cotlele moldovenesti se prepara din carne de vitel, ulei, rosii, sare, piper, vinete, usturoi, verdeata si vin alb.

detalii rețetă—

Cotlet de vitel la gratar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Cotletele se sareaza, se pipereaza, dupa care se dau prin faina si apoi prin untul topit. Dupa aceea se asaza pe

detalii rețetă—

Cotlet de vitel cu branza rasa

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Ceapa se taie felii subtiri si se pune intr-un vas cu unt fierbinte, pe foc mic, fara a se lasa sa se rumeneasca.

detalii rețetă—

Cotlet de vitel cu smantana

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Cotletele se asaza intr-un vas, cu ulei fierbinte. Se lasa la foc mic, la prajit, pe ambele parti.Vinetele se taie

detalii rețetă—

Cotlete de vitel

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Taiati ceapa marunt si puneti-o intr-un vas cu laptele, buchetul aromat, sare si piper, dupa gust. Bateti cotletele

detalii rețetă—

Cotlet de vitel cu gorgonzola si spanac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Prepara saramura din ulei, suc de lamaie, ceapa tocata, ghimbir tocat si condimenteaza cu usturoi proaspat, cimbru,

detalii rețetă—

Cotlete de vitel cu cirnati si cartofi in vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h:30m 

Se rumenesc cotletele in putin unt, pe amindoua partile. Se scot si in locul lor se pune cabanosul taiat bucatele

detalii rețetă—