Vrei sa gatesti ceva exotic si delicios? Incearca o reteta marca Wolfgang Puck, celebrul bucatar care pregateste
detalii rețetă—Rulada de cotlet la gratar cu legume este o reteta deosebit de simpla. Este o reteta culinara potrivita pentru
detalii rețetă—Se taie cotletul in bucati groase cat degetul. Se bat usor cu ciocanul de batut carne, se condimenteaza si se pun
detalii rețetă—Se aseaza intr-un vas cotletele spalate. Se storc deasupra lamaile, se toarna uleiul ( cam 4-5 linguri).
detalii rețetă—Pentru cotletele de purcel la gratar se taie cotletele de grosimea degetului. Cand sunt prea grase, se curata de
detalii rețetă—Pentru cotletele simplu de berbec la gratar se taie cotletele de grosimea degetului. Se curata de grasime si de
detalii rețetă—Cotletele se baga fiecare, pe rand in ouale batute, apoi se trec pein pesmet si se pun pe gratarul fierbinte. Se
detalii rețetă—Se indeparteaza osul de la cotlete si se taie carnea felii. Se curata de grasimi, se sareaza si se lasa asa o ora.
detalii rețetă—Untul se pune intr-un vas, pe foc iar dupa ce s-a infierbantat se pun cotletele. Se intorc pe ambele parti ca sa se
detalii rețetă—Cotletele de la miel se taie si se ung cu unt fierbinte. Se rade apoi cascavalul si apoi se bate oul. Cotletele
detalii rețetă—Cotletele se sareaza, se pipereaza, dupa care se dau prin faina si apoi prin untul topit. Dupa aceea se asaza pe
detalii rețetă—Cotletele se spala, se usuca intr-un prosop curat si se pun la fript pe un gratar asezat pe jar. Ciupercile se
detalii rețetă—