Aceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul
detalii rețetă—Se poate consuma cald sau rece (reteta originala Stefan Vitca)
detalii rețetă—Trebuie sa va avertizez ca odata ce faceti aceasta placinta umpluta, la cuptor, o sa va indragostiti iremediabil de
detalii rețetă—Pentru creier prajit delicios cu lamaie creierul se tine in apa rece 30-40 minute, dupa aceea se curata de pielita
detalii rețetă—Pentru cartofi deliciosi umpluti cu creier de vaca se fierb cartofii in coaja, numai pe jumatate. Se lasa sa se
detalii rețetă—Pentru salata de creier cu masline se curata pielita de deasupra, se spala cu apa rece bine si se pune creierul la
detalii rețetă—Pentru crochete cu creier de porc si sos alb pregatiti un aluat obisnuit de clatite, cu conditia sa fie mai gros,
detalii rețetă—Pentru snitel cu creier carnea se spala, se portioneaza, se bate si se sareaza. Creierul se spala, se curata de
detalii rețetă—Pentru rulou de vitel umplut cu creier si orez carnea se spala, se portioneaza, se bate si se sareaza. Creierul se
detalii rețetă—Pentru cotlet de porc cu creier si piure de cartofi carnea se spala, se scurge de apa si se sareaza. Creierul se
detalii rețetă—Pentru sote din carne de vita creierul se curata de pielite, se spala intr-un vas cu apa rece si sare, unde se tine
detalii rețetă—Pentru budinca din creier cu smantana carnea se curata de pielite intr-un vas cu apa rece, se spala, se opareste si
detalii rețetă—