O supa crema gustoasa cremoasa si care merge foart bine acum, in zilele reci de iarna. Eu am pregatit-o in perioada
detalii rețetă—Placinta cu branza insiropata este o combinatie delicioasa intre clasica placinta cu branza si baclava. Este un
detalii rețetă—Galbenusurile se freaca bine, se adauga apoi mierea treptat si se pune compozitia pe foc mic. Acest desert crema
detalii rețetă—Pentru crema cu miere pentru foi de napolitana aveti nevoie de zahar, miere, nuca si cacao.
detalii rețetă—Zaharul se pune la topit, apoi se adauga nuca si se amesteca bine. Se lasa la racit, dupa care se piseaza marunt.
detalii rețetă—Galbenusurile se freaca intr-un vas, se adauga apoi mierea, zeama si coaja rasa de la portocale si se freaca bine.
detalii rețetă—La sosul salatei de fructe amestecam crema de cascaval cu smantana si cu miere sa nu fie prea dulce. Amestecam cu
detalii rețetă—Crema de cascaval se bate impreuna cu mierea si laptele intr-un castron mare, pana devine o spuma tare. Adaugam
detalii rețetă—Se spala gutuile, se taie cubulete mici, se asaza intr-o cratita, se acopera bine cu un litru si jumatate de apa si
detalii rețetă—Se bate spuma mierea cu untul. Cafeaua rece, zaharul si galbenusurile se amesteca si se fierb pe foc mic,
detalii rețetă—Untul, nucile, zaharul, galbenusul si zaharul vanilat se amesteca, pina ce compozitia incepe sa se albeasca. Se
detalii rețetă—Mierea, untul, brinza de vaci, laptele, galbenusul, nectarul si zaharul vanilat se bat pina la consistenta cremei.
detalii rețetă—