crema de cacao


Rulada cu crema de unt si cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Galbenusurile se freaca cu zaharul si putina apa calduta. Separat se bat albusuruile spuma, dupa care se toarna

detalii rețetă—

Fursecuri cu crema de cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se amesteca bine untul moale impreuna cu zaharul, coaja rasa de lamaie, zaharul vanilat, 1 ou si se adauga apoi

detalii rețetă—

Prajitura cu crema de cacao si frisca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Untul se freaca spuma impreuna cu un pahar de zahar tos. Se adauga un praf de sare, galbenusurile, apoi albusurile

detalii rețetă—

Fursecuri cu crema de cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Untul topit se freaca dupa doua ore cu o furculita pana devine spuma. Se adauga zaharul, galbenusurile si coaja de

detalii rețetă—

Crema de cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Faina, cacaua si zaharul se pun intr-un vas si se amesteca cu laptele. Se pune vasul pe foc si se amesteca pana

detalii rețetă—

Tort cu crema de cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Galbenusurile se freaca bine cu zaharul, se adauga apoi pesmetul, cacaua, nuca macinata si albusurile batute spuma

detalii rețetă—

Tort cu crema de cacao

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Galbenusurile se freaca impreuna cu zaharul, apoi se adauga pe rand cate o lingura de apa si se amesteca mereu. Se

detalii rețetă—

Crema de cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se freaca untul, tinut la temperatura camerei, pana cand ajunge o crema spumoasa, apoi se pune zaharul si se

detalii rețetă—

Crema de cacao

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se freaca untul, tinut la temperatura camerei, pana cand ajunge o crema spumoasa, apoi se pune zaharul si se

detalii rețetă—

Reţetă de preparare a papanaşilori cu crema de cacao si scortisoara

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Reţetă de preparare a papanaşilor, Se scurge branza de zar, se omogenizeaza cu ouale, zaharul si zaharul

detalii rețetă—

Reţetă de preparare a papanaşilor cu crema de cacao si nuci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Reţetă de preparare a papanaşilor. Branza de vaci se amesteca bine cu ouale, sarea, grisul si coaja de lamaie.

detalii rețetă—

Crema de cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se amesteca ouale cu zaharul si cu cacao si se pun la bain marie. Se amesteca in permanenta pina se omogenizeaza.

detalii rețetă—