crema fiarta


Tort de ciocolata si caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Aceasta reteta de tort de ciocolata cu caise are blat cu unt si ciocolata cu lapte si migdale. Crema nefiarta cu

detalii rețetă—

Crema spaniola de nuci (intxaursalsa)

complexitate reteta Redusa 

intxaursalsa, in traducere crema spaniola de nuci, pentru ca este o reteta tipic spaniola, este caracteristica

detalii rețetă—

Tort bicolor

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Tortul bicolor se poate face la un meniu festiv. Prepara-l cu ingredientele: oua, ulei, faina.

detalii rețetă—

Egg nog - lichior de oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Exista doua modalitati de a prepara indragitul lichior - fie cu ouale total crude, fie ca o crema fiarta.

detalii rețetă—

Cornete delicioase

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Dupa ce s-au racit,cornetele delicioase se umplu cu crema dupa dorinta – de cafea, de nuci, de lamaie, de cacao,

detalii rețetă—

Sos crema cu frisca si maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Acest sos crema cu frisca si maioneza se serveste rece, la peste, rasol, sparanghel si la conopida fiarta. Peste

detalii rețetă—

Crema de vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Crema de vanilie se poate folosi la prajituri. Reteta contine urmatoarele ingrediente: oua, zahar, lapte.

detalii rețetă—

Crema substantiala fiarta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se amesteca faina cu laptele, avand grija sa nu faca cocoloase, si se fierbe. Dupa ce se raceste se adauga

detalii rețetă—