Aceasta reteta de tort de ciocolata cu caise are blat cu unt si ciocolata cu lapte si migdale. Crema nefiarta cu
detalii rețetă—intxaursalsa, in traducere crema spaniola de nuci, pentru ca este o reteta tipic spaniola, este caracteristica
detalii rețetă—Tortul bicolor se poate face la un meniu festiv. Prepara-l cu ingredientele: oua, ulei, faina.
detalii rețetă—Exista doua modalitati de a prepara indragitul lichior - fie cu ouale total crude, fie ca o crema fiarta.
detalii rețetă—Dupa ce s-au racit,cornetele delicioase se umplu cu crema dupa dorinta – de cafea, de nuci, de lamaie, de cacao,
detalii rețetă—Acest sos crema cu frisca si maioneza se serveste rece, la peste, rasol, sparanghel si la conopida fiarta. Peste
detalii rețetă—Crema de vanilie se poate folosi la prajituri. Reteta contine urmatoarele ingrediente: oua, zahar, lapte.
detalii rețetă—Se amesteca faina cu laptele, avand grija sa nu faca cocoloase, si se fierbe. Dupa ce se raceste se adauga
detalii rețetă—