curata


Mincare de telina cu brinza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Telinele si cartofii se curata si se taie in felii rotunde, egale. Se pun intr-o cratita unsa cu grasime, se toarna

detalii rețetă—

Salata de fasole boabe cu heringi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Fasolea fiarta in apa cu sare se scurge bine. Heringul desarat si spalat in mai multe ape se curata de oase si se

detalii rețetă—

Bors rusesc cu dafin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Zarzavatul se curata, se spala si se taie in bucati mici sau fisii subtiri sau se da pe razatoarea mare, apoi se

detalii rețetă—

Peste "a Suisse"

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Intr-o cratita unsa cu unt se pun cepele taiate pestisori, iar pe deasupra pestele curatat si spalat. Se presara

detalii rețetă—

Cartofi noi cu patrunjel verde

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Cartofii curatati si spalati se pun la fiert in apa clocotita si sarata. Cand sunt gata se scurg si se rumenesc

detalii rețetă—

Supa de macris cu cartofi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se inabusa macrisul, curatat si bine spalat, in putina apa si margarina. Cartofii curatati de coaja si taiati in

detalii rețetă—

Salata de banane cu suc de portocale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 5m 

Se curata bananele, se taie in felii, se stoarce portocala peste ele si se amesteca cu zaharul pudra.

detalii rețetă—

Rulada cu varza rosie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se curata varza si se stropeste fiecare frunza cu apa sarata, in care s-a diluat putin otet. Se da prin masina de

detalii rețetă—

Salata de caise cu vin alb

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Caisele se curata de coaja, li se scot simburii si se pun intr-o compotiera. Peste ele se presara zaharul pudra,

detalii rețetă—

Oua "a la gasconne"

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Vinetele se curata de coaja si se taie in forma de rondele. Se sareaza si se lasa sa se scurga. Dupa ce si-au lasat

detalii rețetă—

Rata lacuita

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Se curata si se spala bobocul de rata, ungindu-l in interior cu miere - 1 lingura - si sare. Tot in interior se va

detalii rețetă—

Supa de dovlecei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Se curata zarzavatul de supa si se aseaza intr-o oala cu apa si sare la foc. Cind zarzavatul este bine fiert, se

detalii rețetă—