dafin


Supa de mazare galbena

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se alege mazarea de gunoaie. Am spalat-o in 7-8 ape si am pus-o la fiert cu usturoiul taiat mare si foaia de

detalii rețetă—

Fricassee de pui cu mazare si praz (ciulama)

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Pieptul se pune la fiert, cam jumatate de ora impreuna cu sarea si foaia de dafin. Se scoate din supa si se

detalii rețetă—

Carne de vita cu orez la cuptor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:20m 

Se caleste ceapa , ardeiul, morcovul, se adauga carnea taiata bucatele mici. Se lasa sa se rumeneasca, apoi

detalii rețetă—

Peste la tava cu praz

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se pune pestele in tava cu boabe de piper , sare de mare, foi de dafin si uleiul. Se pune la cuptor la 200 de

detalii rețetă—

Ciuperci marinate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se spala ciupercutele, se pun intr-o craticioara cu uleiul, foile de dafin, piperul si sarea, si se lasa sa dea

detalii rețetă—

Gogosari aperitiv

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se taie gogosarii in felii subtiri. Separat, se fierbe uleiul cu zaharul (sau mierea), otetul, pasta de tomate,

detalii rețetă—

Supa rece de rosii si portocale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Supa rece de rosii si portocale este foarte racoroasa si revigoranta, potrivita pentru zilele calde, cand

detalii rețetă—

Chiftelute (piftelute) din orez cu mozzarella

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

am fiert 125 g orez cu bobul marisor si lipicios(arborio), adaugand la fiert cate putina apa clocotita si o frunza

detalii rețetă—

Bait cu morcovi, ceapa si vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Morcovii, ceapa, telina, usturoiul, piperul, foile de dafin, otetul, vinul, sarea si cimbrul se adauga in cca 4 l

detalii rețetă—

bait cu morcovi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Morcovii, ceapa, telina, usturoiul, piperul, foile de dafin, otetul, vinul, sarea si cimbrul se adauga in cca 4 l

detalii rețetă—

Tochitura de porc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Peste ceapa calita se adauga carnea tocata cu satarul si se caleste 30 min.Se adauga sarea, piperul, bulionul,

detalii rețetă—

Iepure la cuptor si garnitura

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Iepurele se pune intr-un vas si se toarna peste el vin, ulei, se taie morcov, patrunjel, ceapa rondele, patrunjel

detalii rețetă—