Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
detalii rețetă—Nelipsit de pe masa de Paste este drobul de miel.
detalii rețetă—Un aperitiv special pentru masa de Paste!
detalii rețetă—O reteta inedita pentru sarbatorile pascale pregatita din ce avem prin frigider!
detalii rețetă—Eu am pofta de drob in orice perioada a anului, nu doar de Paste. Pentru ca am gasit organe de oaie, congelate, dar
detalii rețetă—Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel,
detalii rețetă—Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si
detalii rețetă—Drob de miel este un aperitiv festiv specific Pastelui, cand gasim verdeturi proaspete. Dar drobul de miel este o
detalii rețetă—Drobul de pui este sa spunem varianta light a drobului traditional de miel. Daca iti doresti sa faci drob si nu
detalii rețetă—Drobul de miel este nelipsit de pe mesele de Paste ale romanilor. Mie imi place sa-l fac cu o zi inainte de Inviere
detalii rețetă—Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel,
detalii rețetă—Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si
detalii rețetă—