drojdia de bere


Paine cu bere nefiltrata si ierburi de Provence

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
gatire reteta 1h 

• dizolvati drojdia de bere in bere nefiltrata• lasati-o circa 15 minute sa lucreze (veti observa mici bule

detalii rețetă—

Bors

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 8h:20m 

Pentru bors malaiul se cerne, painea se taie felii si se prajeste pe plita. Drojdia de bere, malaiul si 150 g

detalii rețetă—

Branza de vaci cu drojdie de bere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se amesteca bine branza de vaci cu uleiul, sarea si drojdia de bere.

detalii rețetă—

Branza de vaci cu ceapa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se amesteca branza cu ceapa tocata marunt, germenii de grau, seminte de in pisate marunt, uleiul, drojdia de bere,

detalii rețetă—

Cornulete cu gem de caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Untura moale se freaca spuma, apoi se adauga uleiul, laptele si drojdia de bere amesteca cu zahar. Se stinge praful

detalii rețetă—

Cornulete cu magiun de prune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Faina se amesteca impreuna cu laptele clocotit, sarea, drojdia de bere, coaja de lamaie si untura topita. Aluatul

detalii rețetă—

Prajitura Greta Garbo

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Untul se freaca impreuna cu zaharul, apoi se incorporeaza ouale pe rand, smantana, sarea si drojdia de bere. Se

detalii rețetă—

Placinta cu magiun, mere si nuci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se amesteca uleiul cu laptele, se adauga un ou crud si drojdia de bere frecata cu o lingura de zahar. Se pune faina

detalii rețetă—

Paine simpla

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se cerne faina, se adauga o lingurita de sare si se amesteca. Se freaca drojdia de bere cu o lingura de

detalii rețetă—

Cornulete fragede

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se freaca untul spuma, se toarna laptele in care s-a dizolvat drojdia de bere, se amesteca putin, se adauga otetul

detalii rețetă—

Minciunele

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h:30m 

Se incalzeste putin laptele, se ia vasul la o parte, se pune drojdia de bere sa se dezlege, apoi untul topit. Se

detalii rețetă—