Amestecati malaiul, faina, sarea, 100 gr zahar si praful de copt. Bateti ouale cu esenta de vanilie, apoi
detalii rețetă—Cele sase albusuri se bat spuma impreuna cu o cana de zahar, care se adauga treptat. Se adauga esenta de vanilie si
detalii rețetă—Se rup pricomigdalele in bucati cat mai mici si se amesteca bine cu unt. Se adauga fulgii de cocos si esenta de
detalii rețetă—Se amesteca sarea si praful de copt cu faina. Untul se amesteca cu zaharul pana obtinem o crema fina. Se bat ouale
detalii rețetă—Chiflele le taiem in felii mai groase. Amestecam galbenusurile de ou cu zahar, esenta de vanilie, unt topit, apoi
detalii rețetă—Amesteci seara ouale cu zaharul, amoniacul si jumatate din cantitatea de faina, esenta de vanilie. Dimineata
detalii rețetă—Se bat albusurile spuma cu esenta de vanilie si zaharul vanilat. Se freaca galbenusurile cu zaharul apoi se adauga
detalii rețetă—* Se freaca bine untul cu indulcitorul si cu esenta de vanilie. * Se adauga treptat ouale. * Se adauga
detalii rețetă—1. Mixeaza bine branza de vaci cu smantana pana obtii o crema fina. 2. Adauga zaharul, un praf de sare si
detalii rețetă—1. Freaca margarina cu zaharul, zaharul vanilat si cateva picaturi de esenta de vanilie. 2. Adauga
detalii rețetă—Se bat ouale cu zaharul si sarea, apoi se adauga uleiul, laptele, bicarbonatul stins cu otet, esenta de vanilie si
detalii rețetă—Se amesteca galbenusurile cu untul zaharul si esenta de vanilie pina se obtine o masa cremoasa. Se adauga alunele
detalii rețetă—