fidea


Bors de loboda cu ceapa verde

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se spala frunzele de loboda si se taie fidea, iar ceapa verde se curata si se taie bucatele cu tot cu cozi. Loboda

detalii rețetă—

Fidea cu usturoi si ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se infierbinta o lingura de ulei, in care se calesc putin usturoiul si ciupercile spalate si taiate in lamele

detalii rețetă—

Supa de rosii cu fidea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Ceapa si ardeiul se curata, se toaca marunt si se calesc. Rosiile se spala, se dau pe razatoare si se adauga peste

detalii rețetă—

Ciorba de oase de porc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:45m 

Se pun oasele la fiert cu apa rece, se scoate spuma si se fierbe la foc domol ca sa iasa ciorba limpede. Se adauga

detalii rețetă—

Budinca cu macaroane dulce

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se fierb macaroanele (in loc de macaroane se pot folosi fidea, taitei), in apa usor sarata, cu grija sa nu iasa din

detalii rețetă—

Salata Delicia

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Taiati, ca fideaua, urmatoarele ingrediente: cartofii fierti si curatati, merele si telina crude, apoi carnea de

detalii rețetă—

Salata de varza alba cu mere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Varza alba se taie fidea, merele se curata de coaja si se dau prin razatoarea mare, ceapa se taie solzisori. Toate

detalii rețetă—

Salata de cruditati de vara

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Salata verde se taie fidea, ridichile si rosiile rondele, mocovul se da printr-o razatoare mica, ceapa se toaca

detalii rețetă—

Salata de rosii si ardei grasi cu maioneza picanta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Rosiile se taie felii rotunde, ardeii se taie fidea, ceapa pestisori. Se amesteca si se toarna deasupra sosul

detalii rețetă—