fierbere


Supa cu carne de vita

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Inmuiem carnea in apa rece, astfel nu-si pierde gustul, doar scade cantitatea de sange din carne si astfel nu va

detalii rețetă—

Inghetata de miere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

1.-intr-un bol amesteca galbenusurile cu mierea. 2.-incalzeste laptele intr-o craticioara pana ajunge

detalii rețetă—

Piramida de legume cu maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Fierbem legumele, adaugandu-se pe rand, in functie de timpul de fierbere necesar fiecarui sortiment. Odata ce-s

detalii rețetă—

Budinca in doua culori

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

In doua boluri separate se pune laptele praf ( in primul bol un pachet in al doilea altul). Se pune apa pe foc pana

detalii rețetă—

Salata de mazare, ridichi si carne de vita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

In apa clocotita pune mazarea timp de un minut, scurge mazarea si se pune in apa cu gheata pentru a opri procesul

detalii rețetă—

Fasole verde cu unt si smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Fasolea se inabusa in unt, se adauga faina dizolvata in 100 ml de apa si lichidul ramas de la fierberea fasolii. Se

detalii rețetă—

Tocana cu orez si legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Ceapa, ardeii si orezul se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Se adauga cca 600 ml de apa fiarta, boia, sare, piper

detalii rețetă—

Snitel de porc mistret

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Bucatile de carne se trec prin faina, se inabusa in untura sau ulei si 100 ml de apa. Se adauga baitul si se

detalii rețetă—

Supa de chimen

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Supa de oase se fierbe. Se adauga faina dizolvata in apa rece si se continua fierberea circa 15 minute. Se adauga

detalii rețetă—

Tochitura

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Carnea se taie bucati si se caleste pina ce se patrunde, apoi adaugati ficateii, cabanosul, vinul alb, sare, piper,

detalii rețetă—

Salata de ton cu celery

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Cartoful se fierbe in coaja. Dupa fierbere, se pune intr-un vas cu apa rece. Se curata de coaja si se taie

detalii rețetă—

Dovlecei cu maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se curata dovleceii, se taie pe lungime si se inlatura semintele dupa care se pun la fiert in apa cu sare.

detalii rețetă—