Feliile de paine cu patrunjelul si cu parmezanul se baga la blender pentru a fi maruntite (nu foarte fin, ci mai grosier). Iaurtul se amesteca cu mai
Feliile de paine cu patrunjelul si cu parmezanul se baga la blender pentru a fi maruntite (nu foarte fin, ci mai grosier). Iaurtul se amesteca cu maioneza si cu mustarul de Dijon. Se unge o tava cu putin ulei, se pun fileurile de peste in tava si se ung din belsug cu amestecul de maioneza+mustar+iaurt. Se presara desupra amestecul de paine+parmezan+patrunjel. Nu se pune apa caci isi va lasa iaurtul zeama. Se baga la cuptorul preincalzit (450F/230C) timp de 15 minute sau pana cand pestele este facut (eu l-am lasat cam 18 minute). Painea de deasupra va deveni crocanta.
Pofta buna! Reteta File de peste " a la dijonnaise" a fost propusa de ralescu pe forum culinar.ro Alte retete cu peste: File de peste cu ciuperci
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeEste una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...
Ciorba de perisoare din carne de puiReţetă de preparare a papanaşilor. Papanasi cu dulceata de afine si smantana este un desert traditional romanesc pentru...
Reţetă de preparare a papanaşilor cu dulceata de afine si smantanaNutella, pasta de alune (in cazul de fata pasta de nuci macadamia)... daca doriti si alune... o minunatie!
Inghetata BacioIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii