Se caleste ceapa , ardeiul, morcovul, se adauga carnea taiata bucatele mici. Se lasa sa se rumeneasca, apoi
detalii rețetă—Pestele curatat si spalat se unge cu grasime (eu am ales margarina) pe interior si exterior si se pune cate o foaie
detalii rețetă—Supa de peste este ideal sa fie facuta in casa din cap si coada de peste (de stinca sau de plaja) fiert cu o ceapa,
detalii rețetă—Pentru rasol de peste alb cu maioneza si cartofi se fierbe bine zarzavatul de supa, ceapa taiata in doua, sare,
detalii rețetă—Pentru rizoto cu sunca si cascaval intr-un vas, puneti la rumenit in unt ceapa tocata marunt, adaugati putin cimbru
detalii rețetă—Iahnia de fasole si naut este o reteta de post foarte gustoasa. Pentru prepararea acestei retete cu fasole, mai
detalii rețetă—Se pun la calit intr-un vas cu unt incins, ceapa si morcovul taiate felii subtiri. Se adauga faina, cimbrul, o
detalii rețetă—Porumbeii se curata, se golesc de intestine si se flambeaza, apoi se pun la calit cu unt, sare, piper, o foaie de
detalii rețetă—Jambonul se pune la fiert in supa strecurata de legume, cu boabe de piper si foaie de dafin, timp de o ora. Ceapa
detalii rețetă—Rata salbatica se pune pentru cateva ore intr-o marinata facuta din otet amestecat cu apa, 1 foaie de dafin si
detalii rețetă—Se spala bucatile de peste cu jet de apa rece, se condimenteaza cu sare, piper, foaie de dafin si boia, se stropesc
detalii rețetă—Se pune lintea la inmuiat cateva ore, dupa care se pune la fiert in apa cu sare si cu foaie de dafin. Aveti grija
detalii rețetă—