Macrou la cuptor, cu foi de dafin si coriandru (o mirodenie cu note subtile de piper si lamaie) alaturi de rosii
detalii rețetă—O mancarica de post perfecta pentru zilele astea . Cum deja in piata e plin de leurda ar fi pacat sa nu o folosim
detalii rețetă—Pentru slanina la saramura apa se lasa sa dea in clocot o singura data. Apoi se adauga sarea, piperul, cimbrul,
detalii rețetă—Supa de mazare si afumatura este o ciorba de legume cu carne traditionala si delicioasa. Intr-o oala mare se pune
detalii rețetă—Tocanita cu fasole boabe este delicioasa. Pentru a prepara aceasta tocanita aveti nevoie de 3 kg ardei kapia, 2 kg
detalii rețetă—Tocana cu conopida si vinete este delicioasa. Pentru a prepara aceasta reteta cu legume aveti nevoie de ardei
detalii rețetă—Pentru friptura de vita marinata cu vin se taie carnea bucati mai groase si se lasa o zi intr-un bait facut din un
detalii rețetă—Mielul cu rozmarin si cimbru este o reteta pentru meniul de Paste. Pentru a prepara aceasta reteta de miel cu
detalii rețetă—Se pun la fiert 2 l de otet, 1 apa cu 2 cani de zahar, 2 linguri de sare, 4 -5 foi de dafin, 1 lingura de boabe de
detalii rețetă—Se da apa cu zaharul si otetul in fiert, se adauga foi de dafin, frunze de telina, boabe de piper, boabe de msutar
detalii rețetă—Ciupercile le spalam bine in apa rece si le fierbem 15 minute in apa cu sare, foi de dafin, otetul si piperul
detalii rețetă—Carnea se pune intr-un vas,se acopera cu vin,se pun condimente (cimbru,ienupar,foi de
detalii rețetă—