Friptura de caprioara va fi o cina delicioasa. Carnea frageda de la bait servita alaturi de niste galbiori, va fi
detalii rețetă—Friptura de caprioare se serveste pe farfurie cu o garnitura facuta dintr-un kg galbiori, prajiti in 50 g unt si o
detalii rețetă—Salele de caprioara se curata de pielite, se impaneaza cu 2-3 randuri de slanina si se tin in bait 24 de ore. Se
detalii rețetă—Muschiul se scoate din solutia pentru marinare, se taie felii groase si se lasa pe o farfurie. Se taie svaiterul si
detalii rețetă—Se scoate pulpa din solutia pentru marinare unde a stat zece ore, se bate cu un batator de lemn, se unge cu putin
detalii rețetă—Marinam carnea de caprioara 10—12 ore intr-un amestec de apa, vin, otet, usturoi si cimbru. Amestecul lichid
detalii rețetă—Se curata muschiuletul de caprioara de pielite, se condimenteaza, apoi se rumeneste intr-o tigaie cu putin ulei. Se
detalii rețetă—Se curata ciupercile si se taie cuburi baconul. Se spala carnea, se sterge si se pipereaza. Se incing in tigaie 2
detalii rețetă—Friptura de caprioara se poate prepara si fara sa fi stat in marinata, carnea fiind destul de frageda. Este mai
detalii rețetă—