Un preparat devenit traditional in familia noastra!
detalii rețetă—O combinatie reusita intre carnea de miel si ghimbir
detalii rețetă—Nu poate sa lipseasca de pe masa de Paste o friptura buna, frageda si aromata. Pentru ca asa a fost aceasta pulpa
detalii rețetă—O reteta traditionala pentru zilele pascale
detalii rețetă—Nelipsita de la masa de Paste, un deliciu rumenit....
detalii rețetă—Pulpa de miel cu plante aromatice nu face parte din retetarul familiei, cel putin deocamdata. Ramane sa ne confirme
detalii rețetă—Friptura de miel la tava este delicioasa, o mancare cu miel potrivita pentru masa de Pasti. Se prepara usor si
detalii rețetă—Pulpa se maseaza bine cu toate ingredientele de mai sus si se lasa la frigider acoperit cel putin 24h Dupa 24 h se
detalii rețetă—Pentru friptura de miel la tava cu usturoi carnea se spala cu apa rece si se sareaza. Morcovii si telina radacina
detalii rețetă—Pentru friptura delicioasa de miel se spala carnea , se da sare si se lasa sa stea o jumatate de ora. Se asaza
detalii rețetă—Pentru coroana de miel umpluta se opareste cus cus-ul intr-un castron cu apa sarata si piperata. Se acopera si se
detalii rețetă—Acum gasesti in supermarket orice fel de carne doresti si poti alege bucatile cele mai bune pentru preparatele ...
citește—