fructoza


Pasca monti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 

Se bate smantana de gatit pana e tare. Branza se amesteca cu ouale si fructoza, coaja de la lamaie rasa, si esenta

detalii rețetă—

Galuste cu prune monti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Se face un aluat din oua si faina de naut. Se fac gogoloaie si in mijloc se pune o jumatate de pruna cu fructoza si

detalii rețetă—

Fursecuri cu nuca si lamaie monti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se freaca untul cu fructoza, apoi se amesteca treptat celelalte ingrediente. Se fac bilute din aluatul moale

detalii rețetă—

Dulceata de mure

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h:30m 

Se spala si se curata de codite murele. Se pun la fiert intr-o oala incapatoare cu fructoza. Se fierb aproximativ 2

detalii rețetă—

Gem de prune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 4h:10m 

Curatam si spalam prunele apoi le lasam peste noapte la temperatura camerei cu fructoza. Se fierb prunele 4 ore.

detalii rețetă—

Placinta cu mere monti

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Facem un aluat din faina, tarate, apa fierbinte, 50 g unt, drojdie 1 lingura de fructoza si se lasa la odihnit 30

detalii rețetă—

Pere coapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se taie "tuguiul" perelor si se scobesc pana se scot toate semintele. In fiecare para punem 1 lg de

detalii rețetă—

Fursecuri monti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:20m 

Se amesteca faina de grau cu taratele. In jumatate de cana de apa fierbinte se dizolva fructoza si drojdia si se

detalii rețetă—

Dulceata de afine monti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 3h 

Se spala afinele si se curata de codite. Se pun la fiert intr-o oala incapatoare (sa permita amestecatul) se adauga

detalii rețetă—

Baton din seminte si nuca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h:10m 

Macinam semintele si le amestecam cu fructoza si untul pana cand totul devine o pasta. Se pune compozitia intr-un

detalii rețetă—

Pere cu aluat sfaramicios Monti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Am amestecat faina, cu taratele si fructoza cu o lingura , am adaugat untul si am framantat compozitia cu untul

detalii rețetă—

Rasturnata cu pere

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Am curatat perele de coaja si le-am taiat feliute. Am tapetat o tava de jena cu unt peste care am presarat o

detalii rețetă—