Sosul pesto de busuioc este un sos pentru paste extrem de simplu. Trebuie sa folositi frunze de busuioc proaspete.
detalii rețetă—Rosiile la borcan sunt conserve foarte utile in timpul iernii. Se taie rosii spalate in sferturi. Se aseaza in
detalii rețetă—Paste de spanac cu calamar si rosii sunt o reteta delicioasa si sanatoasa. Daca aveti rosii micute arata mai
detalii rețetă—Ardeiul se marineaza in otet. Dovleceii se pun putin in apa clocotita , se scot si se scurg bine. La fel si
detalii rețetă—Pentru acest fel de mancare aveti nevoie de piept de pui, unt, ardei, ciuperci, ceapa, suc de rosii, frunze de
detalii rețetă—Spalam pulpa o frecam cu lamaie si presaram putina boia dulce. Amestecam frunzele de tarhon, busuioc, tocate marunt
detalii rețetă—Puiul se taie in patru, se adauga sucul extras din 2 lamai, se condimenteaza cu piperul, frunzele de busuioc taiate
detalii rețetă—Se incalzeste un pic ulei masline in tigaie, se adauga ceapa tocata marunt, chilli, scortisoara, si frunze de
detalii rețetă—Se incalzeste un pic ulei masline in tigaie, se adauga chilli, scortisoara, si frunze de busuioc la foc mediu
detalii rețetă—Se piseaza usturoiul folosind putina sare pentru a-l inmuia. Se amesteca la mixer sau robot cu mugurii de pin,
detalii rețetă—Frunzele de busuioc spalate se toaca. Usturoiul se toaca marunt. Maslinele se taie cubulete. Brinza de capra se
detalii rețetă—