Pentru fursecuri in 3 culori se amesteca untul cu zaharul si galbenusul de ou. Adaugam faina amestecata cu praful
detalii rețetă—Salata de Ton este delicioasa. Pentru aceasta salata aveti nevoie de ton, galbenus de ou, mustar si smantana.
detalii rețetă—Pentru sosul olandez cu unt si lamaie se pune un galbenus de ou intr-un vas pe Bain-Marie cu 50 g unt si amestecam
detalii rețetă—Se dizolva drojdia cu 1 lingura de zahar in laptele caldut. Se pune intr-un castron faina, se amesteca cu
detalii rețetă—Prima data separam galbenusul de albus. Incepem prin a bate puternic albusurile pana se fac spuma. Peste spuma de
detalii rețetă—Se freaca galbenusul cu mierea de albine, se toarna peste amestec lapte foarte cald, amestecand incet ca sa nu se
detalii rețetă—Se incepe prin separarea oualor. Galbenusurile impreuna cu 4 linguri de zahar se bat in bain marie, pana ce ouale
detalii rețetă—Drojdia o dizolvam in lapte caldut. Frecam margarina, untura si smantana pana devin o pasta omogena apoi incorporam
detalii rețetă—Se bat albusurile spuma,galbenusurile se freaca cu zaharul+zaharul vanilat. Galbenusurile frecate,se aduga la
detalii rețetă—Blat: se amesteca galbenusurile cu zaharul pina devine spuma, albusurile se bat spuma, se amesteca cele doua se
detalii rețetă—Se fierbe orezul in cele patru cesti de apa(supa) la foc mic. Separat se freaca galbenusurile de ou cu
detalii rețetă—Intr-un castron puneti galbenusurile de la cele 3 oua, smantana, faina si sarea. Le mixati cu mixerul apoi
detalii rețetă—